Zoo Barben- casă iubitoare pentru 650 de animale

650 de animale, 130 de specii, 33 de hectare de parc natural- în inima regiunii Provence, la jumătatea drumului dintre Marsilia și Avignon, Zoo Barben oferă celor care îi trec pragul o adevarată imersiune în lumea fascinantă a animalelor.

 

Parcul este gândit pentru animale, cu respect pentru nevoile fiecărei specii în parte. Ele pot înota, se pot cățăra, săpa, juca, sări, se pot hrăni cu ușurință în spațiile create cu grijă și atenție pentru ele. În interiorul parcului pot fi admirate și 15 specii protejate la nivel mondial, printre care rinocerii, elefanții sau panda roșu. Animale legendare pot fi observate în mediul lor natural, creat cu mare grijă de oameni pasionați. Pe lângă struți, girafe, suricate, tigri sau antilope, te poți delecta cu o demonstrație  de zbor liber a unor exemplare senzaționale de vulturi și ulii, iar la ieșire cu o expoziție de reptile reci (iguane, șerpi, crocodili, varani).

 

Parcul natural, casa a 650 de animale, multe salvate din situații dificile, se întinde pe 9 kilometri de alei umbrite, pe care îi poți parcurge la picior sau într-o plimbare cu trenulețul. Dacă ai ajuns în această zonă din sudul Franței, poți continua ziua cu o vizită la Chateau Le Barben, aflat în imediata apropiere a grădinii zoologice. Ambele obiective se află la mică distanță de orașele Aix-en-Provence și Salon de Provence.

 

Fii primul care isi spune parerea!

Posteaza un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.