Iubeste, protejeaza, imparte!

650 de animale, 130 de specii, 33 de hectare de parc natural- in inima regiunii Provence, la jumatatea drumului dintre Marsilia si Avignon, Zoo Barben ofera celor care ii trec pragul o adevarata imersiune in lumea fascinanta a animalelor.

 

Parcul este gandit pentru animale, cu respect pentru nevoile fiecarei specii in parte. Ele pot inota, se pot catara, sapa, juca, sari, se pot hrani cu usurinta in spatiile create cu grija si atentie pentru ele. In interiorul parcului pot fi admirate si 15 specii protejate la nivel mondial, printre care rinocerii, elefantii sau panda rosu. Animale legendare pot fi observate in mediul lor natural, creat cu mare grija de oameni pasionati. Pe langa struti, girafe, suricate, tigri sau antilope, te poti delecta cu o demonstratie  de zbor liber a unor exemplare senzationale de vulturi si ulii si o expozitie de reptile reci (iguane, serpi, crocodili, varani).

 

Parcul natural, casa a 650 de animale, multe salvate din situatii dificile, se intinde pe parcursul a 9 kilometri de alei umbrite, pe care ii poti parcurge la picior sau intr-o plimbare cu trenuletul. Daca ai ajuns in aceasta zona, poti continua ziua cu vizita la Chateau Le Barben, aflat in imediata apropiere a gradinii zoologice. Ambele obiective se afla la mica distanta de orasele Aix-en-Provence si Salon de Provence.

Fii primul care isi spune parerea!

Posteaza un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.