Univers Divers

Organizare evenimente corporate

In timpul unui eveniment, ai ocazia sa comunici cel mai bine cu publicul tau tinta.

Univers Divers organizeaza orice fel de eveniment incepand de la lansari de produse pana la petreceri de companie, de la cocktail-uri aniversare pana la seminarii si congrese, de la mese rotunde pana la ceremonii de decernare de premii, de la deschideri de targuri si expozitii pana la receptii, de la conferinte de presa pana la prezentari de moda.
Stii exact ce vrei sau ai doar o vaga idee despre concept. In ambele cazuri noi avem solutii si avem grija de fiecare detaliu si astfel cream evenimentul dorit de tine.

Univers Divers planifica totul de la cap la coada, incepand cu analiza de buget si conceperea desfasuratorului, pana la spoturile audio.
Noi venim cu ideea in jurul careia vom crea evenimentul si tot noi ne ocupam de locatie, catering, decorarea spatiului, sonorizare & lumini, DJ, animatori, prezentatori, dansatori, actori, cantareti, precum si de asigurarea necesarului logistic (scena, invitatii, mape de prezentare, pliante, bannere, materiale promotionale, cadouri personalizate, costume, masti, peruci/palarii).

Reprezinti o firma care lanseaza un nou produs pe piata si ai nevoie de o locatie, catering, ambianta (muzica, prezentator, décor, lumini, hostess, etc.) jurnalisti si invitati-vedete, adica o lansare pompoasa.
Nu ai nimic din toate astea si ai inca alte 3 dead-line-uri in acelasi timp. Nu trebuie sa te ingrijorezi, Univers Divers se va ocupa de toate aceste detalii, iar tie nu iti ramane decat sa te bucuri de o lansare reusita!
Tot noi gasim acel subiect intrigant si interesant pentru presa care sa vorbeasca despre produsul tau. Noi transformam informatia in eveniment si produsul tau intr-o celebritate.

Atunci cand un produs devine celebritate – se vinde!

Comunicare, relationare, vizibilitate, notorietate!